Υπηρεσίες & Τεχνική Υποστήριξη

Η εταιρία μας εδώ και ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ παρέχει τεχνική υποστήριξη κάνοντας εγκαταστάσεις θέρμανσης όπως μονοσωλήνια, δισωλήνια, ενδοδαπέδια, με πετρέλαιο, αέριο και τώρα πια που οι οικονομικές συγκυρίες προστάζουν εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης και εναλλακτικές πηγές θερμότητας, στο κατάστημά μας έχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να ζεστάνετε το χώρο σας εύκολα και οικονομικά με ρεύμα, ξύλο & πέλλετ.

Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε συμβουλές και να αναλάβουμε την εργασία σε πολύ προσιτές τιμές. Οι τεχνικοί και το συνεργείο μας, πάντα στη διάθεση σας!

Έχοντας αναλάβει χιλιάδες υδραυλικές εγκαταστάσεις και αποχετεύσεις στα πενήντα χρόνια της πορείας μας, στο κατάστημά μας θα προμηθευτείτε ότι χρειάζεστε από υδραυλικά είδη. Επιλέξτε το κατάστημά μας για την αγορά και την τοποθέτηση των ειδών υγιεινής σας μέσα από μια τεράστια γκάμα για κάθε ανάγκη και τσέπη! Εδώ θα βρείτε το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας για να καλύψει τις ανάγκες του σπιτιού σας με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και κυρίως με την άριστη τεχνογνωσία μας και την  υπευθυνότητα που μας διέπει !

Κάνετε ακόμα μεγαλύτερη οικονομία προτιμώντας εμάς για την αγορά και την τοποθέτηση του νέου σας ηλιακού συστήματος! Έχοντας πουλήσει και τοποθετήσει πάνω από χίλια ηλιακά συστήματα, ξέρουμε τι χρειάζεστε και σας το προσφέρουμε μέσα από μια μεγάλη γκάμα ηλιακών συστημάτων ταράτσας, κεραμοσκεπής, λεβητοστασίου (βεβιασμένης κυκλοφορίας), καθώς επίσης και θερμοσίφωνα, μπόιλερ, ηλεκτρομπόιλερ glass ή inox.

Η διακοσμήτρια μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε αυτό που χρειάζεστε και ταιριάζει στο χώρο σας ! Η άριστη ποιότητα, τα μοντέρνα και καλαίσθητα σχέδια, οι οικονομικές τιμές, η σωστή τεχνική τοποθέτησης, οι αρμονικοί συνδυασμοί και οι ιδιαίτεροι τρόποι τοποθέτησης των ειδών μας, είναι αυτά που σας προσφέρουμε, μέσα από μια τεράστια ποικιλία που συνεχώς ανανεώνεται για να είναι πάντα πρωτοπόρα, σύγχρονη, μοντέρνα και να πληρεί τις προδιαγραφές της άριστης ποιότητας !

Η εταιρία μας Ιπποκράτης Αρνίδης Warm & Cozy Home πιάνει τον παλμό του κάθε καταναλωτή, προσφέροντας πολλά από τα είδη μας σε τιμές κάτω του κόστους !  Προλάβετε τις ευκαιρίες είτε παρακολουθώντας την ιστοσελίδα μας, είτε επισκεπτόμενοι το κατάστημα μας ! Μένετε ενημερωμένοι για τις προσφορές μας και επωφεληθείτε εξοικονομώντας χρήματα, χωρίς να κάνετε 
καμία έκπτωση στην ποιότητα !