Προφίλ Εταιρείας


Ιπποκράτης Αρνίδης | Θέρμανση | Κλιματισμός | Υδραυλικός Εξοπλισμός | Είδη Υγιεινής | Πλακάκια Μπάνιου - Δαπέδου - Κουζίνας | Ηλιακοί Θερμοσίφωνες | Ανταλλακτικά & Εξαρτήματα Υδραυλικών - Καυστήρων & Ηλιακών
Η εταιρεία Ιπποκράτης Αρνίδης Warm & Cozy Home δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της οικοδομής για περισσότερο από 40 χρόνια. Η θέρμανση, η ύδρευση, τα ηλιακά συστήματα, τα πλακάκια (δαπέδου, τοίχου, κουζίνας) και τα είδη υγιεινής είναι οι τομείς που καλύπτουμε, αναλαμβάνοντας τη μελέτη, την πώληση, την εγκατάσταση, & τη μετέπειτα συντήρηση του σπιτιού ή του καταστήματός σας. Επίσης προσφέρουμε πλήρης υπηρεσίες από έμπειρο διακοσμητή για την απόλυτη αρμονία του χώρου σας με την προσωπική σας αισθητική. Σε εμάς θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα, τα πιο μοντέρνα και πρωτότυπα υλικά, τις πιο οικονομικές λύσεις και τους πιο σύγχρονους μα ταυτόχρονα απλούς τρόπους τοποθέτησης και εγκατάστασης των ειδών μας πάντοτε υπό την επίβλεψη μας !

Στη θέρμανση, τα υδραυλικά είδη, τα αναλώσιμα καυστήρων, τα ψυκτικά είδη, τις δεξαμενές (πετρελαίου, νερού, λαδιού), τα αποχετευτικά είδη και συστήματα, καθώς και τα ηλιακά συστήματα, συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπίες της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Δανίας και της Γερμανίας. Στα πλακάκια και τα είδη υγιεινής, καθώς επίσης και στα πετρώματα (φυσικά ή τεχνητά) διακοσμητικών επενδύσεων επιλέγουμε εταιρίες Ελληνικές, Ιταλικές, Ισπανικές και Βραζιλίας. Είτε ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι, είτε απλά ως αντιπρόσωποι, είμαστε πάντα καλοί συνεργάτες.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της οικονομικής κρίσης θέτουμε νέο στόχο την πάντοτε άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Εγγυώμεθα το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα, μα πλέον σε απόλυτη συνάρτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς ! Επενδύουμε συνεχώς σε προϊόντα νέας τεχνολογίας και στην συνεχή κατάρτιση μας πάνω στις πιο σύγχρονες μεθόδους εργασίας. 
Στόχος μας η εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μας, η άψογη εξυπηρέτησή σας, και η φιλική επαφή μας μετά την επαγγελματική μας συνεργασία. Όλα αυτά είναι για μας εφικτά και δεδομένα, μιας και ο επαγγελματισμός, η φερεγγυότητα, η ειλικρίνεια και η διάθεση&πρόθεσή μας για το καλύτερη δυνατή συνεργασία μας είναι δεδομένα. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των πελατών με έξυπνες και δημιουργικές προτάσεις, με προϊόντα υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές και συνέπεια. Παραμένουμε διαχρονική αξία διότι δεσμευόμαστε για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους & τα πιο μοντέρνα είδη, την έγκαιρη&άριστη παράδοση των προϊόντων μας, τη τεχνογνωσία και τις συμβουλές μας σε κάθε σας ανάγκη. Και τέλος διότι πάντα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας για να ενημερωθείτε για όλα τα νέα είδη της αγοράς, για να σας λύσουμε απορίες πάνω σε τεχνικά θέματα, για να κάνετε το χώρο που ζείτε πιο όμορφο, πιο λειτουργικό, πιο αποδοτικό... ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ !

Με εκτίμηση,

Ιπποκράτης Αρνίδης