Ηλεκτρικά Σώματα Λουτρού με Αντίσταση
Θερμαντικά Σώματα Υπέρυθρης ακτινοβολίας

Τοποθετούνται στον τοίχο οριζόντια και προσφέρουν θέρμανση κυρίως για εξωτερικούς χώρους. Διατίθενται σε τρείς σειρές (BS στενό, BΚ μακρύ και BΑ σε σώμα αλουμινίου με λάμπες αλογόνου Philips, για μεγαλύτερη απόδοση / λιγότερη κατανάλωση και διάρκεια ζωής. Με ενσωματωμένο καλώδιο σύνδεσης 1,5m και προαιρετικό έλεγχο από αισθητήριο κίνησης για οικονομία και σύνδεση με Dimmer.)

  •  Ρυθμιζόμενο 45°C - 35°C.
  • Ρυθμιζόμενη ισχύς.
  • 2 ή 3 θερμαντικοί σωλήνες.
  • Προστασία από υγρασία ΙΡ Χ4
BS
Τιμή:
 65,00€
BK
Τιμή: 65,00€
BA
Τιμή: 210,00€
ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ DIMPLEX EF 12/20

Αερόθερμα δαπέδου και λουτρού ταχείας απόδοσης που προσφέρουν γρήγορη θέρμανση.

Παρέχουν άμεση θέρμανση στον χώρο που θέλουμε με την χρήση μόνο μιας πρίζας.

Η άμεση και ποιοτική λύση θέρμανσης για διάφορους  χώρους είναι τα μεταλλικά και πλαστικά αερόθερμα Dimplex με ή χωρίς χρονοδιακόπτη. Ζεσταίνουν μικρούς χώρους πολύ γρήγορα και εξασφαλίζουν την άνεση που θέλετε, με το χαμηλότερο κόστος.

Tα βιομηχανικά αερόθερμα δίνουν λύσεις θέρμανσης γρήγορα και οικονομικά σε χώρους όπως cafe, εστιατόρια, συνεργεία γκαράζ, αποθήκες κτλ.

  • Θερμαντικά σώματα ταχείας απόδοσης
  • Ειδικά μελετημένα για λουτρό
  • Με χρονοδιακόπτη (24h) ή χωρίς.
  • Μεταλλικό ή πλαστικό περίβλημα

Τιμή: 
140,00€
ΠΕΤΣΕΤΟΚΡΕΜΑΣΤΡΑ TDTR

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα αμέσου και υψηλής αποδόσεως με φις και διακόπτη.

Πολυτέλεια αισθητική και θέρμανση στο μπάνιο σας.Τα σώματα λουτρού της Dimplex είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για θέρμανση χώρων μπάνιου. Είναι ειδικά σχεδιασμένα από πλευράς ασφάλειας για χώρους λουτρού, έχουν άμεση απόδοση και αθόρυβη λειτουργία με ή χωρίς θερμοστάτη και τοποθετούνται ιδιαίτερα εύκολα. Αποτελούν ιδανικές λύσεις για το χώρο του μπάνιου και προσδίδουν ιδιαίτερη ομορφιά και άνεση στον χώρο.


Τιμή: 
318,00€
ΠΕΤΣΕΤΟΚΡΕΜΑΣΤΡΑ/ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ DIMPLEX TRFB

Πολυτέλεια αισθητική και θέρμανση στο μπάνιο σας

Τα σώματα λουτρού της Dimplex είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για θέρμανση χώρων μπάνιου. Είναι ειδικά σχεδιασμένα από πλευράς ασφάλειας για χώρους λουτρού, έχουν άμεση απόδοση και αθόρυβη λειτουργία με ή χωρίς θερμοστάτη και τοποθετούνται ιδιαίτερα εύκολα. Αποτελούν ιδανικές λύσεις για το χώρο του μπάνιου και προσδίδουν ιδιαίτερη ομορφιά και άνεση στον χώρο.

Σειρά TRFB: Συνδυασμός θερμοπομπού θερμοκυμμάτων 700W, πετσετοκρεμάστρας και αερόθερμου 800 W. Διαθέτει ηλεκτρονικό θερμοστάτη, χρονοδιακόπτη και φις. Προστασία από υπερθέρμανση, και υγρασία IP 24.


Τιμή:
 550,00€
Ονομασία Είδους

Περιγραφή:

Κωδικός:

Τιμή:
 00,00€


Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%